Novellapályázat „Állatok a jövőben, a jövő állatai”

 

 

Az Avana Egyesület „Állatok a jövőben, a jövő állatai” címmel novellapályázatot hirdet.
A pályázat témája: Sci-fi novella, amelyben központi szerepet kapnak a mai szemmel „idegen” állatok.
A történet szólhat akár egy ma is létező állat távoli jövőben élő megfelelőjéről, esetleg más bolygókon honos faunáról. Olyan novellákat várunk, ahol a ma ismert állatoktól különböző lények nem csupán említésszinten vannak jelen, hanem nagyon is fontos szerepük van a történet alakulásában.

Beküldési határidő: 2014. január 31.

A pályaműveket az ujgalaxis @ scifi.hu címre várjuk .doc, .docx vagy .rtf formátumban. A műveket a következő fájlnévvel kérjük az elektronikus levélhez csatolni: „szerző neve_novella címe”. Az e-mail tárgymezőjében kérjük feltüntetni az „állatok a jövőben” jeligét.

Terjedelmi korlát nincs, de nem regényeket, kisregényeket várunk, az írások feleljenek meg a novella műfaj követelményeinek.

A pályázatnak nevezési díja nincs.

A pályaműveket az Avana Egyesület által összeállított bírálóbizottság bírálja el. A novellapályázat győztese pénzjutalomban részesül, amelynek összege 10 000 forint, valamint a legjobb pályaművek megjelennek az Új Galaxis antológiában, amelyből a bekerülő írók egy-egy tiszteletpéldányt kapnak.

 

www.ujgalaxis.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .