;

Egy százalék

Tisztelt sci-fi kedvelő barátunk!

Kérjük, ajánld fel adód 1%-át az Avana Egyesületnek, hogy támogathassuk a magyarországi sci-fi irodalmat és a sci-fi kedvelő közösséget, hogy átadhassuk a Monolit-díjat, hogy kezdő sci-fi írókat segíthessünk a Preyer Hugo novellapályázattal, hogy fenntarthassuk a scifi.hu-t, hogy sci-fi kiadványokat adhassunk ki, hogy sci-fi írótáborokat tarthassunk, és hogy megrendezhessük a HungaroCon sci-fi találkozót!

Adószámunk: 18635212-1-41

Az 1%-ról való rendelkezés menete:

Ha magad készíted az adóbevallásod, akkor az adóbevallással együtt a 20SZJA nyomtatvány részeként az EGYSZA lapon rendelkezhetsz róla, de akár az adóbevallásodtól külön is nyilatkozhatsz az 1%-ról a 20EGYSZA nyomtatványon.
Az adóbevallás elküldhető postán, vagy elektronikusan az ügyfélkapun keresztül.

Ha papíron, tollal szeretnéd kitölteni a nyomtatványt, akkor innen letöltve teheted meg (a kedvezményezett adószámát kell kitölteni, a “kedvezményezett technikai száma” egyházi felajánlásra vonatkozik): https://nav.gov.hu/data/cms539588/20EGYSZA.pdf

A kitöltött és borítékba tett nyomtatvány leadható személyesen a NAV ügyfélszolgálatán, vagy postán. A lezárt borítékra rá kell írni az adóazonosító jelet is!

A NAV ügyfélszolgálatait, ahol leadható a boríték, itt találod: https://www.nav.gov.hu/nav/ugyfelszolg
Postára adás esetén a lakcímed szerinti illetékes NAV-nak kell címezni a borítékot.

Ha a munkáltatód gyűjti a nyilatkozatokat, akkor a lezárt borítékot neki kell átadnod, itt is rá kell írni az adóazonosító jelet, és a borítékot a leragasztás helyén alá kell írni.

Köszönjük a támogatásodat!