;

Egy százalék

Tisztelt sci-fi kedvelő barátunk!

Kérjük, ajánld fel adód 1%-át az Avana Egyesületnek, hogy támogathassuk a Magyarországi sci-fi irodalmat és sci-fi közösséget, a Zsoldos Péter-díjat, a Preyer Hugo novellapályázatot, hogy fenntarthassuk a scifi.hu-t, sci-fi kiadványokat adhassunk ki és megrendezhessük a HungaroCont!

Adószámunk: 18635212-1-41

Az 1%-ról való rendelkezés menete:

Ha magad készíted az adóbevallásod, akkor az adóbevallással együtt a 17SZJA nyomtatvány részeként az EGYSZA lapon rendelkezhetsz róla, de akár az adóbevallásodtól külön is nyilatkozhatsz az 1%-ról a 17EGYSZA nyomtatványon.
Az adóbevallás elküldhető postán, vagy elektronikusan az ügyfélkapun keresztül.

Ha papíron, tollal szeretnéd kitölteni a nyomtatványt, akkor innen letöltve teheted meg (a kedvezményezett adószámát kell kitölteni, a “kedvezményezett technikai száma” egyházi felajánlásra vonatkozik): https://www.nav.gov.hu/data/cms447999/17EGYSZA.pdf

A kitöltött és borítékba rakott nyomtatvány leadható személyesen a NAV ügyfélszolgálatán, vagy postán. A lezárt borítékra rá kell írni az adóazonosító jelet is!

A NAV ügyfélszolgálatait, ahol leadható a boríték, itt találod: https://www.nav.gov.hu/nav/ugyfelszolg
Postára adás esetén a lakcímed szerinti illetékes NAV-nak kell címezni a borítékot. A postacímeket itt találod: https://www.nav.gov.hu/nav/ado/szja/Az_SZJA_bevallst_az_allando_lakcim_alapjan.html

A rendelkezés határideje: 2018. május 22. (Ha a munkáltatód gyűjti a nyilatkozatokat, akkor 2018. május 10-ig kell leadnod a munkáltatódnál. A lezárt borítékra itt is rá kell írni az adóazonosító jelet, és a borítékot a leragasztás helyén alá kell írni!)

Köszönjük a támogatásodat!